Det store julebord
Kun i huset ved min. 30 kuverter
Det store julebord byder på:
- 2 slags Sild med løg og karrysalat
- Sylte med sennep & rødbede
- Laks bellevue med rejer og asparges
- Fiskefilet med remoulade & citron
- Tarteletter med høns i asparges
- Lune frikadeller med stuvet hvidkål
- Sprødstegt Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
- Glaseret skinke med brunede kartofler & grønlangkål
- Andelår med æbler og svesker
- Oste med salt, sødt & sprødt
- Ris a la mande med kirsebær sauce
Kr. 398,- pr. kuvert
Øl, vand. husets vine, kaffe og the i 7 timer
Kr. 387,- pr. kuvert
Snaps og øvrigt spiritus afregnes efter forbrug
Juleplatte
Min. 6 personer
Juleplatten byder på:
- Marinerede sild med karrysalat og løg
- Gravad laks med sennepsdressing
- Sylte med rødbede og sennep
- Rullepølse med sky og løg
- Lun fiskefilet med citron og remoulade
Kr. 179,- pr. kuvert
Ris a la mande med kirsebærsauce (min. 6 personer)
Kr. 48,- pr. kuvert
Lille julebuffet
Min. 20 personer
Lille julebuffet byder på:
- Marinerede sild med karrysalat og løg
- Gravad laks med sennepsdressing
- Sylte med rødbede og sennep
- Lun leverpostej med bacon og champignon
- Rullepølse med sky og løg
- Lun fiskefilet med citron og remoulade
- Frikadeller med rødkål
Kr. 225,- pr. kuvert
Tilkøb dessert:
Ris a la mande med kirsebærsauce
(min. 6 personer)
Kr. 48,- pr. kuvert
Mandag til torsdag i hele december serverer vi en lækker julemenu fra kl. 18.00 - 21.00
Menu:
- Marinerede sild med karrysalat
- Sylte med rødbeder og sennep
- Røget laks med asparges
- Fiskefilet med citron og remoulade
- Frikadelle med rødkål
- Brød og smør
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kun kr. 218,- pr. person
Book bord på tlf. 9715 1944 eller info@ hotel-medi.dk