julebord

Det store julebord

Kun i huset ved min. 30 kuverter

Det store julebord byder på:

  • 2 slags Sild med løg og karrysalat
  • Sylte med sennep & rødbede
  • Laks bellevue  med rejer og asparges
  • Fiskefilet med remoulade & citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lune frikadeller med stuvet hvidkål
  • Sprødstegt Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål
  • Glaseret skinke med brunede kartofler & grønlangkål
  • Andelår med æbler og svesker
  • Oste med salt, sødt & sprødt
  • Ris a la mande med kirsebær sauce

Kr. 398,- pr. kuvert

Øl, vand. husets vine, kaffe og the i 7 timer

Kr. 387,- pr. kuvert

Snaps og øvrigt spiritus afregnes efter forbrug

juleplatte

Juleplatte

Min. 6 personer

Juleplatten byder på:

  • Marinerede sild med karrysalat og løg
  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Sylte med rødbede og sennep
  • Rullepølse med sky og løg
  • Lun fiskefilet med citron og remoulade

Kr. 179,- pr. kuvert

Ris a la mande med kirsebærsauce (min. 6 personer)
Kr. 48,- pr. kuvert

lille julebuffet

Lille julebuffet

Min. 20 personer

Lille julebuffet byder på:

  • Marinerede sild med karrysalat og løg
  • Gravad laks med sennepsdressing
  • Sylte med rødbede og sennep
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Rullepølse med sky og løg
  • Lun fiskefilet med citron og remoulade
  • Frikadeller med rødkål

Kr. 225,- pr. kuvert

Tilkøb dessert:
Ris a la mande med kirsebærsauce
(min. 6 personer)

Kr. 48,- pr. kuvert

julemenu ikast

Mandag til torsdag i hele december serverer vi en lækker julemenu fra kl. 18.00 - 21.00

Menu:

  • Marinerede sild med karrysalat
  • Sylte med rødbeder og sennep
  • Røget laks med asparges
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Frikadelle med rødkål
  • Brød og smør
  • Ris a la mande med kirsebærsauce

Kun kr. 218,- pr. person

Book bord på tlf. 9715 1944 eller info@slet-dette.hotel-medi.dk