KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail menu

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Dessert Østergaards Hotel

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

Hotel Medi, Ikast' sæsonmenu 4 retter/kr. 400 (ej afbilledet her)
HVER FREDAG OG LØRDAG

4 retter, 4 vine, 400,-

Gældende fra 7. februar 2025 til og med 1. april 2025

Bestil bord til en lækker sæsonmenu!

I restauranten serverer vi hver fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.00, 4 lækre retter med 4 udvalgte vine for kun 400,- pr. person.

Menu:

  • Legeret græskarsuppe med ristede kerner, kørvel og rugbrødscrunch
  • Letrøget laksefilet med rygeost crème og citrus fennikel
  • Spoleben af gris, serveret med trøffelsauce og grov mos
  • Syltet pære med crème og sprødt

Pris: Kr. 400,- pr. person

Bestil bord på tlf. 97151944 eller info@slet-dette.hotel-medi.dk