KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-
Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-
Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-
4 retter, 4 vine, 400,-
Gældende fra 1. november 2024 til og med 1. februar 2025
Bestil bord til en lækker sæsonmenu!
I restauranten serverer vi hver fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.00, 4 lækre retter med 4 udvalgte vine for kun 400,- pr. person.
Menu:
- Flødelegeret rodfrugtsuppe med persilleolie og knas
- Røget krondyr med æble-løg kompot og rygeost cremé
- Grisekæber i portvinssauce med kartoffelkage
- Nøddekurv med syltet æble og makronparfait.
Pris: Kr. 400,- pr. person
Bestil bord på tlf. 97151944 eller info@ hotel-medi.dk
Bemærk: Hotellet holder julelukket fra 20. december 2024 - 3. januar 2025, hvor tilbuddet derfor ikke er gældende.