KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail menu

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Dessert Østergaards Hotel

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

menu ikast
HVER FREDAG OG LØRDAG

4 retter, 4 vine, 400,-

Gældende fra 1. november 2024 til og med 1. februar 2025

Bestil bord til en lækker sæsonmenu!

I restauranten serverer vi hver fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.00, 4 lækre retter med 4 udvalgte vine for kun 400,- pr. person.

Menu:

  • Flødelegeret rodfrugtsuppe med persilleolie og knas
  • Røget krondyr med æble-løg kompot og rygeost cremé
  • Grisekæber i portvinssauce med kartoffelkage
  • Nøddekurv med syltet æble og makronparfait.

Pris: Kr. 400,- pr. person

Bestil bord på tlf. 97151944 eller info@slet-dette.hotel-medi.dk

Bemærk: Hotellet holder julelukket fra 20. december 2024 - 3. januar 2025, hvor tilbuddet derfor ikke er gældende.

Daka Refood

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne