KLASSISK HOTELMENU
ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER
Rejecocktail
Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.
Kr. 98,-
Wienerschnitzel
Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.
Kr. 228,-
Hjemmelavet islagkage
Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...
Kr. 88,-
Julemenu
Mandag til torsdag i hele december serverer vi en lækker julemenu fra kl. 18.00 - 21.00
Menu:
- Marinerede sild med karrysalat
- Sylte med rødbeder og sennep
- Røget laks med asparges
- Fiskefilet med citron og remoulade
- Frikadelle med rødkål
- Brød og smør
- Ris a la mande med kirsebærsauce
Kun kr. 218,- pr. person
Book bord på tlf. 9715 1944 eller info@hotel-medi.dk
4 retter, 4 vine, 400,-
Gældende fra 1. november 2024 til og med 1. februar 2025
Bestil bord til en lækker sæsonmenu!
I restauranten serverer vi hver fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.00, 4 lækre retter med 4 udvalgte vine for kun 400,- pr. person.
Menu:
- Flødelegeret rodfrugtsuppe med persilleolie og knas
- Røget krondyr med æble-løg kompot og rygeost cremé
- Grisekæber i portvinssauce med kartoffelkage
- Nøddekurv med syltet æble og makronparfait.
Pris: Kr. 400,- pr. person
Bestil bord på tlf. 97151944 eller info@ hotel-medi.dk
Bemærk: Hotellet holder julelukket fra 20. december 2024 - 3. januar 2025, hvor tilbuddet derfor ikke er gældende.
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne