KLASSISK HOTELMENU

ALLE RETTERNE FINDES PÅ ALLE DANSKE HOTELLERS KLASSISKE HOTELLER

Rejecocktail menu

Rejecocktail

Rejecocktailen - som vi kender og elsker den - naturligvis serveret med lækkert brød og smør.

Kr. 98,-

Wienerschnitzel

Wienerschnitzel

Klassisk wienerschnitzel med det velkendte tilbehør som brasede kartofler, ærter, wienerdreng og smørsauce.

Kr. 228,-

Dessert Østergaards Hotel

Hjemmelavet islagkage

Vi forkæler jer med hotellets lækre hjemmelavede islagkage - desserten du ikke vil gå glip af...

Kr. 88,-

menu ikast
HVER FREDAG OG LØRDAG

4 retter, 4 vine, 400,-

Gældende fra 1. november 2024 til og med 1. februar 2025

Bestil bord til en lækker sæsonmenu!

I restauranten serverer vi hver fredag og lørdag fra kl. 18.30 til 21.00, 4 lækre retter med 4 udvalgte vine for kun 400,- pr. person.

Menu:

  • Flødelegeret rodfrugtsuppe med persilleolie og knas
  • Røget krondyr med æble-løg kompot og rygeost cremé
  • Grisekæber i portvinssauce med kartoffelkage
  • Nøddekurv med syltet æble og makronparfait.

Pris: Kr. 400,- pr. person

Bestil bord på tlf. 97151944 eller info@slet-dette.hotel-medi.dk

Bemærk: Hotellet holder julelukket fra 20. december 2024 - 3. januar 2025, hvor tilbuddet derfor ikke er gældende.