Menu 1
Forret
Rejecocktail anno 2021 anrettet i sprød filokurv m/ langtidsbagte cherrytomater, saltede mandler, balsamico glace samt stegte tigerrejer som pynt. Hertil koldhævet durumhvede, rørt smør og hjemmelavet thousand island.
Hovedret
Farseret kalkun m/ pommes risollées, bønner bonne femme, mild barbeque sauce, grøn salat og dressing.
Dessert
Halv ananas m/ frugtsalat, is og chokoladepynt
Pris pr. kuvert kr. 350,-
Menu 2
Forret
Laks på 3 måder: limemarineret i sprød kåbe, letrøget laksetatar i syrnet fløde, samt laksemousse. Anrettet med peberrodscreme, syltet fennikel og japansk tangsalat. Hertil koldhævet durumhvede og rørt smør.
Hovedret
Helstegt oksefilet m/ timian kartofler, rødvins sauce, baconfyldte tomater, grønsagssauté, samt grøn salat og dressing.
Dessert
Husets dessert tallerken, Kage, is og mousse
Pris pr. kuvert kr. 370,-